9. Uluslararası Katılımlı Ulusal Akupunktur Kongresi Ve 3. Tamamlayıcı Tıp Sempozyumu

9. Uluslararası Katılımlı Ulusal Akupunktur Kongresi ve 3. Tamamlayıcı Tıp Sempozyumu açılışı, Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

9. Uluslararası Katılımlı Ulusal Akupunktur Kongresi Ve 3. Tamamlayıcı Tıp Sempozyumu
Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen açılışa, rektör vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin, kongre başkanı ve üniversite öğretim üyesi Prof. Dr. İlhan Öztekin ile akademisyenler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikte üniversitenin tanıtım sunumu izlendi. Kongre başkanı üniversite öğretim üyesi Prof. Dr. İlhan Öztekin konuşmasında kongrenin içeriğinden bahsetti.

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Prof. Dr. Süleyman Pişkin, 500 yıl önce su, müzik ve çiçek kokularıyla tamamlayıcı tedavinin uygulandığı Edirne’de bu kongrenin gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve katılımcılara başarı dileklerini iletti.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. İlhan Öztekin, Prof. Dr. Süleyman Pişkin’e, Uzm. Dr. Nuzhet Ziyal’a ve Prof. Dr. Cemal Çevik’e plaket verdi. Açılış konuşmalarının ardından kongre sunumlarla devam etti.
Kaynak: İHA