Gömeç'te Uçurtma Şenliği

Gömeç Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği uçurtma şenliklerine bir yenisi daha eklenirken, genç-yaşlı yüzlerce vatandaş, doyasıya eğlendi ve Gömeç Belediyesi’ne teşekkür etti.

Gömeç'te Uçurtma Şenliği
Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle adından sıkça bahsettiren Gömeç Belediyesi, geleneksel uçurtma şenliklerini bu yıl da tekrarladı. Her yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda,

Gömeç Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen uçurtma şenliklerinde halka, Gömeç Belediyesi tarafından 2 bin civarında uçurtma hediye edildi.

Gömeç Kaymakamı Cumhur Duran, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Belediye Başkan Yardımcımız Eşref Uslu, Garnizon Komutanı Erol Büyüktopçu, Emniyet Amiri Ömür Kuyu, bazı daire amirleri ve çok sayıda vatandaşın çocuklarıyla katıldığı şenlikte büyük coşku yaşandı. Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın da eşi ve çocuklarıyla birlikte katıldığı şenlikte, küçükler ve büyükler, uçurtmalarını en yükseğe çıkartabilmek için çaba sarf etti.

Şenlikle ilgili görüşlerini açıklayan Belediye Başkanı Kazım Arslan, şenlikte emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür etti. Kaymakam Cumhur Duran ve vatandaşlar da, şenlikleri gerçekleştiren Gömeç Belediyesi’ne teşekkür etti.

Akşam saatlerine kadar devam eden şenliklerin sonunda, uçurtmasını en yüksek noktaya kadar uçuran çocuklara, Gömeç Belediyesi tarafından ödüller verildi.

Protokol mensuplarından hediyelerini alan çocuklar, büyük coşku yaşadı.
Kaynak: İHA