Başkan Üzülmez, Kitap Fuarı'nda

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde her yıl rekor ziyaretçi sayısı ile bu yıl 8. kez kapılarını açan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kitap Fuarı’nda, Kartepe Belediyesi’nin standı da ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

Başkan Üzülmez, Kitap Fuarı'nda
Bu yıl 22 Mayıs tarihine kadar açık kalacak Kitap Fuarı’nda yayınevi, sahaf ve sivil toplum kuruluşunun da katılımıyla yoğun ziyaretçi trafiği yaşanıyor. Kitap Fuarı’nda Kartepe ilçesinin tanıtımını üstlenen Kartepe Belediyesi, C Salonu’ndaki stantta ilçenin tarihi ve kültürel güzelliklerini hazırladıkları yayınlar ile fuar ziyaretçilerine tanıtıyor.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in de yakından takip ettiği fuar alanındaki belediye standına toplumun çeşitli kesiminden bir çok kitapsever ziyaret ederek ilçenin tanıtıcı dökümanları ve kültür yayınları ile Kartepe’nin doğal güzelliklerini yakından tanıma imkanı buluyor.

Fuar süresince turizm değerleri ile ön plana çıkan Kartepe’yi fuar ziyaretçilerine tanıtan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bilgi Evi Eğitmenleri, “Cennet yurdumuzun güzide ilçesi Kartepe’de aradığınız her şey var. Sporun farklı branşında tüm aktivitelerini yapabilirken eşsiz doğası eşliğinde farklı bir gün yaşamak için haydi Kartepe’ye” diyerek kitapseverleri ilçeye davet ediyorlar.

Açıldığı günden beri fuardaki stand ile Kartepe’nin dört mevsim güzelliğini tüm renkleri ile sunan Kartepe’yi herkesin keşfetmesi ve tabiatın zenginliğini doyasıya yaşamak için şimdi tam zamanı diyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, fuar alanında gezerken kitapseverlerin yoğun ilgisinden memnun kaldı. Başkan Üzülmez, “Şimdi Kartepe Zamanı, herkesi Kartepe’nin renklerini keşfetmeye ilçemize bekliyoruz” dedi.

İl protokolü yanı sıra Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ziyaret ettiği Kartepe standında Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, konuklarıyla sohbet edip kendilerine Kartepe Manzaralı saat ve tanıtıcı dökümanlardan oluşan hediye kiti armağan etti.
Kaynak: İHA