Keşkekler Başkan Çelik'ten

Şehzadeler Belediyesi ve Demircililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür derneğinin ortaklaşa düzenlediği Hıdrellez ve Keşkek Şenliği Manisa’da yaşayan Demircilileri bir araya getirdi. Başkan Çelik Hıdrellez ve Keşkek şenliğinin Alparslan Türkeş Mesire Alanında yapılan ilk etkinlik olduğunu ifade etti.

Keşkekler Başkan Çelik'ten
Geçtiğimiz gün görkemli bir törenle halkın hizmetine açılan Karaağaçlı Mahallesi Alparslan Türkeş mesire alanı, ilk olarak Hıdrellez ve Keşkek Şenliğine ev sahipliği yaptı. Şehzadeler Belediyesi ve Demircililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğinin ortaklaşa düzenlediği Hıdrellez ve Keşkek Şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen şenliğe Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Demircililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Yüksel Ülker, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği sağlama açısından büyük bir öneminin olduğunu ifade eden Demircililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Yüksel Ülker, “Şehzadeler Belediyesi ve Demircililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğimizin ortaklaşa düzenlediği Hıdrellez Keşkeği Şenliğimize hoşgeldiniz. Birlik ve Beraberliğimiz için çok önemli olan bu etkinliklerimize gösterdiğiniz ilgi ve katılımdan dolayı Yönetim Kurulum adına sizlere teşekkür ediyorum. Bugün burada Şehzadeler Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Hıdrellez Keşkek Şenliğimiz bunun en güzel örneğidir. Buradan tüm hemşehrilerim adına Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

“STK’LARLA ORTAK PROJELER YAPIYORUZ”

Hıdrellez ve Keşkek şenliğinin Alparslan Türkeş Mesire alanında yapılan ilk etkinlik olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi ve Demircililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğimiz ile ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz Hıdrellez ve Keşkek Şenliğimize hoşgeldiniz. Geçtiğimiz gün açılışını yapmış olduğumuz Alparslan Türkeş Mesire alanında ilk etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Manisalı halkımızın rahatlıkla gelip piknik yapabilecekleri güzel bir sosyal donatı alanını Manisa’mıza kazandırmış olduk. Belediye meclisimizin kararı ile bu mesire alanına merhum Başbakan yardımcısı Alparslan Türkeş ismi verildi.

Bu vesile ile kendisini bir kez daha rahmetle anıyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarımız ve hemşehri derneklerimiz ile birçok ortak projeye imza atıyoruz. Geçtiğimiz ay içerisinde Sancaklıiğdecik mahallemizde Manisa Yörükler Derneğimiz ile Keşkek Şenliği düzenlemiştik. Bugün de Demircililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğimiz ile Hıdrellez ve Keşkek Şenliğini düzenliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz. Hıdrellez ve Keşkek şenliğinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Çelik ve beraberindekiler vatandaşlara keşkek dağıttı.

Mesire alanını dolduran vatandaşlar Başkan Çelik’e Alparslan Türkeş mesire alanının yeniden düzenlenerek hizmete açılmasından duydukları memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: İHA