Burhaniye'de Emekli Memurun En Mutlu Günü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, yıllardır beklenen Reşitköy barajının yapım işinin 2016 programına alınması çiftçileri sevindirirken, baraj için 22 yıldır yazışma yapan Ali Poyraz’ı da mutlu etti. Reşitköy barajını kendisine iş edinen emekli zabıt katibi Ali Poydaz, bu güne kadar ilgililere yüzlerce sayfa dilekçe yazarken, barajın programa alınmasına en çok sevinen kişi oldu.

Burhaniye'de Emekli Memurun En Mutlu Günü
Burhaniye de Reşitköy barajının yapılması ile ilgili çalışmaları ile adını duyuran 61 yaşındaki Ali Poyraz, barajın programa alınması ile büyük sevinç yaşadı. Bu güne kadar, barajla ilgili olarak Ankara’da dilekçe yazmadık kişi ve makam bırakmayan ve “Baraj yapılmadan ölürsem güzüm açık gider” diyen Poyraz, barajın programa alınmasının ardından da teşekkür mektupları yazmaya başladı.

Baraj mücadelesinde kendisine destek olanlara teşekkür eden 1 çocuk babası Ali Poyraz” 1994 yılından bu yana bu konuda yüzlerce kez yazışma yaptım. Hazırladığım dosyaları ilgili makamlara gönderdim. Şimdi ise baraj programa alındı. Allah, kısmet ederse 2020 yılında tamamlanacak. Bu arada, Karınca deresinde düzenleme yapılacak. Bütün bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu konuda ilk yazışmayı yapan Yaşar Büyükkeser’e, eski belediye başkanlarından Necmi Şengider, eski kaymakamlardan Ertan Yüksel ve Ali Uslanmaz’a ve barajın programa alınmasında emeği geçen siyasetçilere ve adını sayamadığım destekçilere ve bana yardımcı olan gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum. Barajın ilçemiz çiftçilerine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA