Antakya Medeniyetler Korosu'ndan Muhteşem Konser

Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Avrupa Günü ve Uluslararası Yunus Emre Kültür Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Antakya Medeniyetler Korosu’nun “Avrupa Günü Hoşgörü Konseri”, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Antakya Medeniyetler Korosu'ndan Muhteşem Konser
Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde gerçekleşen hoşgörü ile barışı simgeleyen Antakya Medeniyetler Korosu konserine, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Adar, Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay ile eşi Mürüvvet İnsel Günay, Vali Yardımcısı Şakir Erden, Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet İskender Bayar ve çok sayıda izleyici katıldı.

Koro Şefi Yılmaz Özfırat’ın yönetiminde düzenlenen konserde barış, hoşgörü ve kardeşlik içinde bir arada yaşayan; farklı inanç, mezhep ve kültürlere sahip çeşitli meslek mensuplarından oluşan koro, güzel ilahilerin ve yöresel türkülerin yanı sıra farklı dillerde seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile katılımcılara müzik ziyafeti verdi.

Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet İskender Bayar, koro şefi Özfırat’a çiçek takdim ederek izleyicilere ve koroya teşekkürlerini iletti.

Yaklaşık 2 saat süren konserin sonunda koro üyeleri dakikalarca ayakta alkışlandılar.
Kaynak: İHA