Antakya Medeniyetler Korosu Konseri Kayseri'de Barış Güvercinlerini Uçurdu

Kayseri Ticaret Odası AB Bilgi Merkezi tarafından Avrupa Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen, Antakya Medeniyetler Korosu Konseri izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Antakya Medeniyetler Korosu Konseri Kayseri'de Barış Güvercinlerini Uçurdu
Üç semavi dinin mensuplarından oluşan ve hoşgörü ile barışı simgeleyen Antakya Medeniyetler Korosu konserine, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Avrupa Birliği Delegasyonu Ticaret, Ekonomi ve Tarım Bölüm Başkanı Balazs Gargya ve çok sayıda izleyici katıldı.

Koro Şefi Yılmaz Özfırat’ın yönetiminde düzenlenen konserde barış, hoşgörü ve kardeşlik içinde bir arada yaşayan; farklı inanç, mezhep ve kültürlere sahip çeşitli meslek mensuplarından oluşan koro, seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerin ve şarkıların yanı sıra yöresel türküler ile katılımcılara müzik ziyafeti verdi. Konser sonunda koroya çiçek takdim eden KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, AB Bilgi Merkezi ile ilimizde çeşitli sanatsal ve kültürel faaliyetleri Kayseri halkı ile buluşturduklarını ifade ederek, izleyicilere ve koroya teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA