Üzülmez, Bin 600 Kartepeli Çocuğu Bisikletle Buluşturacak

Geçen yıl bin 650 ilkokul öğrencisine bisiklet hediye eden Kartepesi, bu yıl da bin 600 bisikleti Kartepeli çocuklarla buluşturacak.

Üzülmez, Bin 600 Kartepeli Çocuğu Bisikletle Buluşturacak
Kartepe’de sosyal ve kültürel alanda çok önemli faaliyetlerde bulunan Kartepe Belediyesi, bu yıl da çocukların yüzünü güldürmeye devam edecek. Geçen yıl başlattığı bisiklet dağıtımını sürdüren Kartepe Belediyesi, bu yıl da ilçedeki 5. sınıf öğrencisi bin 600 çocuğa, okul ve karne hediyesi olarak bisiklet vermeye başladı.

Kartepe’de ilkokul 5. Sınıf öğrencilerinin bisikletle buluşmaya başladığı dağıtım törenlerinin ilk gününde Arslanbey bölgesindeki okul öğrencileri bisikletleri ile buluşacak. Arslanbey Stadı’nda 11 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’de Arslanbey Ortaokulu, Karatepe Ortaokulu, Muzaffer İncekara Ortaokulu, Rahmiye Ortaokulu, Halise Türkkan Ortaokulu, Suadiye Ortaokulu ve Sarımeşe Ortaokulu öğrencileri bisikletlerini alacak.

Bisiklet dağıtımları 16 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’de Derbent Stadı’nda devam edecek. Buradaki törende ise Derbent Ortaokulu, Balaban Ortaokulu, Acısu Türk Fransız Kardeşliği Ortaokulu, Suadiye Barbaros Ortaokulu ve Yıldız Entegre Ortaokulu öğrencileri bisikletlerine kavuşacak. Köseköy bölge okul öğrencileri ise 24 Mayıs Salı günü saat 14.00’de bisikletlerine Köseköy Yakup Altun Stadı’nda kavuşacak. Törende Pakmaya Ortaokulu, 17 Ağustos Ortaokulu, Hacı Halim Karslı Ortaokulu, İstasyon Ortaokulu ve Eşref Uslu Ortaokulu öğrencilerine bisiklet dağıtılacak. Bisiklet dağıtımları 26 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’de İmam Hatip Lisesi okul bahçesinde Rabak Ortaokulu, Fürsan Ortaokulu, Hasanpaşa Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu ve Dürdane Özdilek Ortaokulu ile sürecek.
Kaynak: İHA