Ko-Mek Karamürsel Sergisi Açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren KO-MEK Karamürsel ilçe sergisini Akdeniz konseptiyle açıldı.

Ko-Mek Karamürsel Sergisi Açıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) Karamürsel ilçe sergisini Akdeniz bölgesine ait kültürün sergilenmesiyle ziyaretçilere açıldı. Vatandaşların yoğun katılımıyla açılan sergide özellikle Akdeniz Bölgesi’ni yansıtan çalışmalar yer aldı. El işlemeli birçok branşta çalışmaların olduğu sergi açılışında bir de kursiyerlerden oluşan ekip, Akdeniz Bölgesi’ne özgü at üstünde gelin alma performansı sergiledi.

Serginin açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, “KO-MEK’lerin ücretsiz ve sınavsız giriş yapılabilen üniversitelerdir. Üniversiteler birlik ve beraberliğimizi artırıyor. 7 farklı bölgenin işlendiği sergiler bizi birbirimize bağlayarak bir hamur şeklinde kalıyor” KO-MEK’te, önemli bir sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve 2014 yılından beri yürütülen “KO-MEK BOHÇASI” nı KO-MEK’te eğitim alan ve yakın zamanda düğünü olacak olan nişanlı kızımıza hediye ediyor” dedi.

Kaynak: İHA