Ybo Öğrencileri TEOG Stresi Attı

Muş’un Hasköy ilçesinde, Hasköy Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) öğrencilerine Merkezi Ortak Sınavı (TEOG) öncesi eğlence düzenlendi.

Ybo Öğrencileri TEOG Stresi Attı
Muş Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerince 27-28 Nisan tarihlerinde yapılacak olan TEOG sınavı öncesi Hasköy YBO öğrencilerine yönelik moral, motivasyon artırmak amaçlı müzik şöleni düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen müzik şölenine okul müdürü Enver Şengül, müdür yardımcısı Namık Kurt, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Burada düzenlen etkinlik öncesi bir konuşma yapan okul müdürü Enver Şengül, sınava girecek öğrencilere çeşitli uyarılarda bulunarak, hiçbir kaygı içinde bulunmamaları gerektiğini söyledi.



“ÖĞRENCİLERİMİZ EĞLENCELİ BİR GÜN YAŞADI”

Öğrencilerin sınav öncesi stres atmaları için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Şengül, “TEOG sınavı öncesi sınava girecek olan öğrencilerimize moral vermek ve öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak için Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri burada bir müzik şöleni düzenlediler. Düzenlenen etkinlikle TEOG sınavına girecek olan öğrencilerimize moral desteği amaçlanırken etkinlik kapsamında öğrencilerimiz eğlenceli bir gün yaşadı. Uzun ve yorucu bir maratonu geride bırakan öğrencilerimiz sınava çok iyi bir şekilde hazırlandılar. Öğretmen ve öğrencilerimiz çok çaba sarf ederek sınavda bu çalışmaların sonucunu alacaklarına inanıyorum. Bu kapsamda sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu anlamlı etkinliği düzenleyen ve emeği geçen Güzel Sanatlar Lisesi idarecileri ve öğrencilerine okulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA