Kaymakam Özcan Jandarmanın Yol Kontrol Uygulamalarını İnceledi

Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, ilçedeki köy ve kasaba yollarında trafik ve asayiş uygulaması yapan jandarma ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Karayakup beldesi ve Sarıkaya yol ayrımında uygulama yapan jandarma ekiplerini ziyaret eden Özcan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Özcan, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Trafik ekiplerinin müşterek yaptığı yol kontrol uygulamalarını inceleyip bilgi aldıklarını söyledi.

Alınan arama kararı doğrultusunda sürücülerin ve araçlardaki şahısların kimlik kontrollerinin yapıldığını ifade eden Özcan, 'Araçların da kontrolleri ve aramaları yapılarak, herhangi bir suç unsuru ya da evrak eksikliği olduğu takdirde cezai işlemler uygulanıyor. İlçemizdeki kamu düzenini, vatandaşın canı, malı ve temel hak ve özgürlüklerini korumak için çalışan Sarıkaya İlçe Jandarma Komutanlığında görevli mesai arkadaşlarımız görevlerini iyi bir şekilde yerine getirmektedirler. Komutanımıza ve personeline çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Allah askerimizi ve polisimizi korusun.' dedi.

Kaynak: AA