AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Toplantısı Şuhut'ta Yapıldı

AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu toplantısı, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven başkanlığında, Şuhut ilçesinde gerçekleşti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu toplantısı İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in başkanlığında Şuhut ilçesinde gerçekleşti.

AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Gültekin Özdemir ve Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un ev sahipliğinde gerçekleşen İl Yönetim Kurulu toplantısı Şelale Düğün Salonunda yapıldı.

Yurdunuseven, Şuhut'un 2009 yılında Belediye Başkanı Recep Bozkurt ile AK Partili belediyeciliği ile tanıştığını ve önemli yatırımlar aldığını ifade etti.

1 Kasım seçimlerinin ardından en yüksek oyu alan ilçeleri sırasıyla her ay ziyaret ederek İl Yönetim Kurulu toplantılarını yaptıklarını belirten Yurdunuseven, şöyle devam etti:

'Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu ile teşkilat olarak her zaman sizlerin yanındayız. Şuhut halkı için ne yapılması gerekiyorsa hazırız. Meslek itibariyle Şuhut’un 20 yıl öncesini hatırlarım. Ama şuan baktığımızda Şuhut’a ciddi yatırımlar ve hizmetler yapıldı. 2009'da Belediye Başkanımız Recep Bozkurt ile başlayan AK Partili belediyeciliği ile Şuhut önemli yatırımlar aldı. Özellikle 2007'den sonra da Sayın Bakanımızın destekleriyle Şuhut’a yatırım ve hizmetler yapıldı. Şuhut’a yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Bakanımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz.'

Toplantıya Yurdunuseven ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Şuhut İlçe Başkanı Gültekin Özdemir ve yönetimi, İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut İlçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimleri, belde ve belediye başkanları ile İl Genel Meclis üyeleri katıldı.
Kaynak: AA