AK Parti Gölbaşı Kadın Kollarından Kılıçdaroğlu'na Tepki

AK Parti Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Elif Özer, 'Başta CHP'li hemcinslerimiz olmak üzere, toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilmez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz.'

AK Parti Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Elif Özer, başta CHP'li hemcinsleri olmak üzere toplumun her kesiminden kadını, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politiklar Bakanı Ramazanoğlu hakkındaki sözlerine tepki göstermeye davet etti.

Kadın Kolları Başkanı Özer, yaptığı açıklamada, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifadelerini, 'siyasi ahlak ve etikten uzak, cinsiyetçi ve karanlık zihniyetin ürünü' diye nitelendirdi.

Özer, şunları kaydetti:

'Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı iddiasında bulunanların, siyasetin tam da merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözleri kendi riyakarlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Milletin vicdanına ve sağduyusuna güveniyoruz. Bizler, siyaseti vatana millete hizmet olarak gören ve millete hizmeti hak yolunda en büyük gaye edinmiş kadınlar olarak başta CHP'li hemcinslerimiz olmak üzere, toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilmez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz.'

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Gençlik Kolları Başkanı Tarık Kuyrukçu da, basın açıklamasına destek verdi.
Kaynak: AA