Burhaniye TARİŞ'de Nadir Karayaz Başkan Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Fikret Akova’nın İzmir Zeytin A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilmesi ile boşalan Burhaniye 76 nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Başkanlığına Ziraat Mühendisi Nadir Karayaz seçildi.

Burhaniye TARİŞ'de Nadir Karayaz Başkan Oldu
Fikret Akova’nın İzmir’e gitmesi nedeniyle boşalan başkanlığa, yönetim kurulu kararı ile Nadir Karayaz getirildi.

Burhaniye Belediyesinde 15 yıl Park ve Bahçeler Müdürlüğü yapan Ziraat Mühendisi Nadir Karayaz, yeni görevine başlarken, Mehmet Budak da Karayaz’dan boşalan yönetim kurulu üyeliğine başladı.

Nadir Karayaz’ın başkanlığındaki yönetim kurulunda. Kenan Çoban, Güngör Çoban ve Mehmet Budak yer alıyor. Ekip arkadaşları ile birlikte en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını anlatan 42 yaşındaki Nadir Karayaz,” Tariş arsasına yapılacak olan AVM için yer teslimi yapıldı. Yakın zamanda inşaata başlanacak. Bunun Tariş’e ve ilçemize çok şey kazandıracağına inanıyoruz. İki dönemden beri yönetim de olduğum için konulara yabancı değilim. Ortaklarımıza her türlü desteği vermek için çalışıyoruz. Burhaniye Kooperatifi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda zeytinyağı alım rekoru gene bizde. 405 ton zeytinyağı satın aldık. Şu anda akıllı gübrenin bayiliğini yapıyoruz. Ortaklarımızda kooperatife sahip çıkıyorlar. Elbirliğiyle en iyi hizmeti vermeye gayret göstereceğiz” dedi.

Kaynak: İHA