Cihanbeyli'de Akşam Sohbetleri Devam Ediyor

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Akşam Sohbetleri’ devam ediyor.

Cihanbeyli'de Akşam Sohbetleri Devam Ediyor
Yeni başlayan uygulama ile her hafta farklı bir mahalleden vatandaşlar ile akşamları makam odasında sohbetler gerçekleştiren Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’nin bu haftaki konukları Yeniceoba Mahallesi sakinleriydi. Katılımın yüksek olduğu sohbetlerde, Cihanbeyli Belediyesinin çalışmaları, mahalle sakinlerinin istekleri ve ilçeye yeni kazandırılacak projeler hakkında konuşuldu.

Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmet ettikleri alanların genişlediğini belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Türkiye’nin yüz ölçümü bakımında en büyük ilçesiyiz, ama bu bizim hiç bir zaman gözümüzü korkutmadı, aksine bu büyüklüğün vermiş olduğu gurur ile daha fazla çalışıyoruz. Kurduğumuz 6 hizmet üssü ile kapanan belediyelerin yokluğunu aratmayıp, daha fazla hizmet veriyoruz" dedi.

Sohbetin ardından açılış için gün sayan Cihan Beyler Konağı’nı vatandaşlara gezdiren Başkan Kale, "Konağımızın artık son rötuşları atılıyor,açılışına az bir süre kaldı.Cihan Beyler Konağı hemşerilerimizin vakit geçirebileceği,iş hayatından bir nebze olsun uzaklaşacağı güzel bir mekan olacak" dedi.

Akşam Sohbetlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, yaptığı çalışmalardan dolayı Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi tebrik etti.
Kaynak: İHA