Osman Gökçek CHP'nin il ve ilçe başkanlarına seslendi

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek tartışılan bildiriye imza atan akademisyenlerin sosyal medyadaki ihanet mesajlarını deşifre ederken bildiriye imza atan akademisyenlere arka çıkan CHP'yi de sert sözlerle eleştirdi.

Osman Gökçek CHP'nin il ve ilçe başkanlarına seslendi
Osman Gökçek CHP'nin il ve ilçe başkanlarına seslendi
CHP'nin il ve ilçe örgütlerine seslenen Gökçek ' Siz bu memleketin bütün polislerine 'seri katildir, hepsi ölsün hatta gebersin' diyen akademisyen gruplarına sahip çıkan parti değilsiniz.' dedi.

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın moderatörlüğü ile ekrana gelen 'Sürmanşet' programında önemli açıklamalarda bulundu.

CHP'DE VATANINA GÖNÜL VEREN ÇOK İNSAN VAR

CHP'liler, CHP'ye oy atanlar ve gönül verenler... Bence bu insanlardan bir çoğu Kılıçdaroğlu ile aynı yerde durmuyorlar. Onlarda terörün karşısındalar. Ben CHP'li seçmene böyle bir ithamda bulunmasını da doğru bulmuyorum. Çünkü CHP'de vatanını milletini seven bir çok insan var. CHP'nin geçmişte yaptığı bir çok yanlış var ama iş vatan olduğu zaman millet olduğu zaman bir arada durabilen insanlarız. Kılıçdaroğlu ve Sezgin Tanrıkulu bunu istemiyor olabilir ama CHP'nin içinde memleketine gönül vermiş bir çok insan var.

İL VE İLÇE BAŞKANLARINA SESLENİYORUM


CHP'nin il ve ilçe başkanlarındakilere sesleniyorum! Şu akademisyenlere sahip çıkan Kılıçdaroğlu'na hiç bir şey söylemiyor musunuz? Evet bunu basına sızdırmak zorunda değilsiniz ama toplantılarda Allah aşkına bu tarzdaki kelimeleri söyleyen bir akademisyene sahip çıkan bir genel başkana bir uyarı yapmak sizin hakkınız değil mi?

HANGİ CHP'LİNİN İÇİNE SİNİYOR


Şu tweetleri atan zihniyete sahip çıkmak hangi CHP'linin içine siniyor? MHP'lilerin hiç birisinin içine sinmiyor. Allah onlardan razı olsun. Bu konuda çok ciddi duyarlılık gösteriyorlar.

BU AKADEMİSYENLERE SAHİP ÇIKMAK SİZİN İŞİNİZ DEĞİL

CHP'nin il ve ilçe örgütlerine sesleniyorum! Siz bu memleketin bütün polislerine 'seri katildir, hepsi ölsün hatta gebersin' diyen akademisyen gruplarına sahip çıkan parti değilsiniz. Sizi kullanmaya çalışıyorlar. Bu iş bir vatan ve millet meselesi. Partinizin genel başkanı, genel başkan yardımcıları bir hata yapıyorsa uyarmak size düşer. Bunu yapan Kılıçdaroğlu'na bir kağıt yazın 'Biz polise seri katil diyen, devletine katliam yaptı diyen akademisyenlere sahip çıkacak bir parti değiliz' deyin. Koyun bu iradeyi. Bunu koymazsanız önümüzdeki seçimlerde aldığını bu oyu da arar hale gelirsiniz. Çünkü CHP'nin içinde vatanını milletini seven insanlar şu yapılanları gördükten sonra CHP'den soğumaya başlıyorlar. İnsanların sinir uçlarına dokunan bu akademisyenlere sahip çıkmak sizin işiniz değil.

BİZİM GİDECEK BAŞKA MEMLEKETİMİZ YOK


Bu akademisyenlere Banu Güven sahip çıkıyor. Bu kadın hangi kanallarda çalıştı? Bu kadının bir günden bir güne PKK'ya terör örgütü dediğini duydunuz mu? Veya Ceyda Karan! Bu kadının bir günden bir güne PKK'ya terör örgütü dediğini duydunuz mu? Bu insanlar bu akademisyenlere sahip çıkıyorlar. Ve Kılıçdaroğlu maalesef bu akademisyenlere sahip çıkmaya çalışıyor. Bakınız Suriye'nin haline... Bizim gidecek başka bir memleketimiz yok. Bu ülkede bu ülkeyi bölmek isteyen ve devletine katliam yaptı diyen akademisyenlere sahip çıkacak son partinin CHP'nin olması lazım. Bu işe dur deyin.