'Eşkiya' dediği adam CHP'li çıktı!

CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan'ı sokak ortasında döven saldırganlardan biri CHP'li diğeri DSP'li çıktı.

'Eşkiya' dediği adam CHP'li çıktı!
CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan geçtiğimiz günlerde sokak ortasında saldırıya uğramış CHP'liler saldırıyı Osmanlı Ocakları'na ve dolaylı yoldan AK Parti'ye yıkmaya çalışmıştı.

AK Parti Düzce Milltevekili Faruk Özlü CHP'nin yapamadığını yaptı ve saldırganların kim olduğunu araştırmak için Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın siyasi partilere yönelik sorgulamasına başvuruda bulundu ve oradan çıkan sonuç saldırganlara eşkiya diyen CHP Grup Başkanvekili Levent Gök'ü zor durumda bıraktı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de olaya kayıtsız kalmadı. Gökçek 'Şu anda Levent Gök suçüstü yakalanmış ve tırsmış vaziyette' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da bir çağrıda bulunan Melih Gökçek, "Kılıçdaroğlu'nun çıkıp benim grup başkanvekilim bu olayı yanlış anlamış, halkımızdan özür diliyorum. Bizi rezil etti. CHP'yi de rezil etti. Ondan dolayı Levent'le görüşeceğim demesi lazım'' dedi.
'Eşkiya' dediği adam CHP'li çıktı!Melih Gökçek'ten CHP'li Gök'e tepki'Eşkiya' dediği adam CHP'li çıktı!CHP'li Zekeriya Tozan'a dayak