Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğrencileri Huzurevini Ziyaret Etti

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (YBÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevini ziyaret etti.



YBÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile öğretim üyeleri, 'Büyüklerimiz Başımızın Tacı' projesi kapsamında ilçede ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda öğrenciler, Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundu.

Huzurevi sakinleri ile buluşan öğrenciler, büyüklerinin ellerini öperek karanfil verdi, dualarını ve gönüllerini aldı. Duygusal anların yaşandığı ziyaret sonunda öğrenciler, etkinliğe katıldıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Yrd. Doç. Dr. Safiye Keskin, öğrencilerine bilinç aşılamak için sık sık bu tür ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, 'Bizler, burada büyüklerimiz olduğunuz için varız. Öğretmen ve öğrencilerimizle yaşlılarımızdan bir nefes geçmişi yad etmek istedik. Bunun için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar kaybettiğimiz bütün büyüklerimizi minnetle anıyoruz.' dedi.

Ziyarete Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sekreteri Osman Şahbudak, öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Safiye Keskin, İsmail Fındıklı, Merve İmir, Kredili Yurtlar Kurumu Çubuk Ulubey Müdürü Ozan Yurdakul ile öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA