Tarsus'ta Otobüsler 'Led'lenecek

İçel’in Tarsus ilçesinde özel halk otobüslerini işleten Tarsus Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Musa Aydın ile Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, sponsorluk anlaşması imzaladı.

Tarsus'ta Otobüsler 'Led'lenecek
İmza törenine, Tarsus Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Öksüz de katıldı.

Anlaşmaya göre Tarsus’taki 64 özel halk otobüsünün güzergah tabelaları, Medical Park Tarsus Hastanesi’nin sağlayacağı led levhalarla değişecek.

İmza töreninde açıklama yapan Başkan Musa Aydın, led levhalar sayesinde otobüs güzergahlarının geceleri de rahatlıkla okunabileceğini, özellikle yaşlı ve gözleri bozuk insanların sıkıntıdan kurtulacağını söyledi.

Aydın, “Otobüslerimiz Tarsus’un hemen hemen her noktasına gidiyor. Led levhalarla hizmet kalitemiz bir basamak daha yükselecek” dedi.

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ise “Tarsus’ta ulaşımın en önemli unsuru özel halk otobüsleri. Tarsusluların günlük hayatına küçük de olsa bir katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

Kaynak: İHA