Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Sarı İçin Veda Programı

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı için veda programı düzenlendi.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Sarı için öğretmen evinde düzenlenen programda konuşan Vali Yavuz Selim Köşger, burada yaptığı konuşmada, Sarı ile bir yıla aşkın süre birlikte görev yaptığını anımsatarak, kendisiyle çalışmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Sarı'nın ildeki öğrencileri bulundukları noktadan daha iyi noktaya taşımak için büyük çaba serf ettiğini belirten Köşger, 'Yakup bey, görev yaptığı süre zarfında iyi hizmetler yaptığını, eğitim kalitesini de iyi bir yere taşıdığını düşünüyoruz. Çeşitli hizmetler yaparsınız ama önemli olan gönülleri imar etmektir. Yakup Bey’in bu konuda da başarılı olduğuna inanıyor ve kendisine yaptığı hizmetler için teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum.'

Yakup Sarı da ilde beş yıldır görev yaptığını hatırlatarak, elinden geldiğince hizmet vermeye bir şeyler yapmaya çalıştığını ifade etti.

Gece gündüz demeden merkez dahil en ilin en ücra yerlerine kadar gittiklerini dile getiren Sarı, şöyle konuştu:

'Hamdolsun güzel hatıralarla Bingöl’den ayrılıyoruz. Arkamızda hoş bir seda bıraktıysak ne mutlu bize. Hepinizden helallik istiyorum. Bu bir bayrak yarışıdır, bizden önceki kardeşlerimiz bu bayrağı bize teslim ettiler, biz de elimizden geldiği kadar 5 yıl boyunca bunu yere düşürmeden daha ileriye götürmeye gayret ettik ve bu bayrağı Kadri Engin kardeşimiz teslim alacak. O da bu bayrağı inşallah daha ileriye götürecektir'

Vali Köşger, konuşmaların ardından Sarı'ya çeşitli hediyeler verdi.

Programa, vali yardımcıları Cevat Gün ve Numan Tahir Şimşek ile kurum amirleri, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ile müdürlük personelleri katıldı.

Kaynak: AA