Kaymakam Özaydın'dan Ziyaretler

Karakeçili Kaymakamı Onur Özaydın kamu kurumları, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

İlçeye yeni atanan Kaymakam Özaydın, ilçeyi tanımak ve bilgi edinmek için kamu kurumları, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Kamu kurumlarını ziyaret ederek kurumların fiziki ve personel durumları hakkında bilgi alan Özaydın, esnafla da görüşerek ilçenin ticari durumu hakkında bilgi edindi.

Ziyaretler sonrasında AA muhabirine açıklamalarda bulunan Özaydın, ilçeye yeni atandığını, bu yüzden her yönüyle tanımak adına ziyaretlerde bulunduğunu söyledi.

İlçedeki kamu kurumlarının gerek fiziki gerekse de personel açısından iyi durumda olduğunu belirten Özaydın, 'Hane ziyaretleri gerçekleştirdim, gördüm ki Karakeçili halkı gelenek ve göreneklerine bağlı tam bir Anadolu Yörük kültürüne sahip vatan ve milletine sahip çıkan vatandaşlar. İlçemizdeki ticari hayata gelince yol güzergahlarının kavşak noktasında bulunan Karakeçili ticari açıdan gelişmeye çok müsait, bu konumunu iyi değerlendirmek gerek, bunun içinde vatandaşlarımızın devletimizin vermiş olduğu hibe ve kredi desteklerinden faydalanarak yatırımda bulunması gerekmektedir' diye konuştu.

Kaynak: AA