Ünal; Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar'ı Ziyaret Etti

Kastamonu’nun Hanönü İlçesinde 23.dönem Karabük Milletvekili Cumhur Ünal Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar’ı makamında ziyaret etti.

Ünal; Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar'ı Ziyaret Etti
23.dönem Ak Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’ı Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar , Hanönü Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Öztürk, Kastamonu İl Genel Meclis üyesi Doğan Akkaya ve Encümenler karşıladı.

Sohbet havasında geçen ziyarette Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, Hanönü ve Köyleri hakkında bilgiler verdi. Yaptığı ve yapacağı projeler hakkında konuştu.

Uçar, "TOKİ ile görüşeceğiz dükkân karşılığı TOKİ binaları yapmasını isteyeceğiz" dedi.

23.Dönem Ak Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal Başkan Uçar’ın projeleri inceledi. Hanönü Mahalle ve Köyleri Hakkında yapılabilecek koordinatörleri söyledi.

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar yaptığı açıklamada, "Sayın Karabük eski Milletvekili Cumhur Ünal beyin bizleri ziyaret etmesi bizi son derece memnun etmiştir. Ortaya koyduğumuz projelerimizi burada hep birlikte Hanönü’de hayata geçirme gayreti içerisinde olacağız. Hanönü Belediyesi olarak ekibimle beraber hemşehrilerimize hizmet etmekten mutluluk duyacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

23.Dönem Ak Parti Karabük Milletvekili ise yaptığı açıklamada, Hanönü Belediye Başkanına ve arkadaşlara bu güzel karşılamadan ve ikramlardan dolayı memnun olduğunu belirtti.

AK Parti Karabük eski Milletvekili Ünal "Başkan Uçar’ı çalışmalarından dolayı tebrik eder ve Başarılarının devamını dilerim" dedi.

Kaynak: İHA