Tatilin Son Gününde Yıldıztepe'de Yoğunluk Yaşanıyor

Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden Yıldıztepe'de tarı yıl tatilinin son günü yoğunluk yaşanıyor.

Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden Yıldıztepe'de tarı yıl tatilinin son günü yoğunluk yaşanıyor.

Tatilin son gününde kayak merkezine akın eden tatilcilerin bir bölümü kızakla kayarken bazıları da telesiyej gezisi yaptı. kayak yaparak yorulan ve acıkanlar ise kar üzerinde mangal yapmanın keyfini çıkardılar.

Yıldıztepe'de tatil yapan Nurullah Arda Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'dan tatil için geldiklerini söyledi.

Eşi ve çocuğuyla birlikte tatil yaptığını belirten Turan, 'Yıldıztepe gerçekten çok güzel bir yer. Her yaştan kayak severe hizmet edebilen bir yer. Kızakla kaymak isteyenler kızakla kayıyor, kayak yapmak isteyenler kayak yapıyor. Telesiyeje binmek isteyenlerde telesiyeje binebiliyor. Özellikle çocuklara uygun pistlerin olması çok güzel. Çocuklarda kendine uygun pistlerde kayarak eğleniyorlar' dedi.

Çok eğlendiklerini ifade eden Turan, 'kayak yapmayı bilmediğimiz için kızakla kaydık. Ailece kızakla kaydık. En kısa sürede buraya yeniden gelip kayak yapmayı da öğrenmek istiyorum' diye konuştu.

Kayak yapmanın acıktırdığını söyleyen Turan, 'Eğlendikten sonra hep birlikte mangal keyfi ya üzerinde mangal çok lezzetli oldu. herkesin burayı görmesi gerekiyor' diye konuştu.

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım da son günde yoğunluk yaşandığını belirtti.

Verimli bir yarı yıl tatilini geride bıraktıklarını ifade eden Yarım, 'İnsanlar her yıl Yıldıztepe'ye daha fazla ilgi gösteriyorlar. Bu ilgi bizi çok mutlu ediyor. Umarız ilgi ilerleyen süreçte daha da artar' dedi.
Kaynak: AA