Gölde Kaybolan Emekli Emniyet Müdürünün Cesedi Bulundu

Ördek avlamak amacıyla kanoyla Uluabat Gölü'ne açılan emekli emniyet müdürü Erdoğan'ın cesedi, arama kurtarma ekiplerince bulunarak karaya çıkarıldı.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde ördek avlamak için kanoyla Uluabat Gölü'ne açılan ve daha sonra haber alınamayan emekli emniyet müdürü Sedat Erdoğan'ın cesedi, sazlıklar arasında ağlara takılmış halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Yalova'da uzun süre emniyet müdür yardımcılığı görevinde bulunan ve 5 yıl önce emekli olduğu öğrenilen Erdoğan, ördek avlamak amacıyla kanoyla Uluabat Gölü'ne açıldı.

Erdoğan'ın Yalova'daki evine uzun süre dönmemesi üzerine şüphelenen ailesi, jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, göl ve çevresinde yaptıkları incelemede kıyıda Erdoğan'a ait olduğu değerlendirilen giysilere rastladı.

- Ağlara takılmış halde bulundu

Arama çalışmalarına, Mudanya ilçesinden gelen sahil güvenlik ile Jandarma Arama ve Kurtarma Timleri (JAK) ile Yalova'dan deniz polisi ekipleri de katıldı. Ekipler, Erdoğan'ın cesedini ağlara takılmış halde, Gölkıyı Mahallesi yakınında, açıktaki sazlıklar arasında bularak karaya çıkardı.

Boğulma sonucu öldüğü tahmin edilen Erdoğan'ın cesedi, ağlardan çıkarıldıktan sonra Karacabey Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
Kaynak: AA