Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Lokumlu Mesaj

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terörle mücadele eden güvenlik güçleri, Afyonkarahisar'da bir ortaokulun öğrencileri tarafından gönderilen mektup ve lokumlara, duygulandıran video kaydıyla yanıt verdi Video kaydında, 'Gözünüz arkada kalmasın. Sizlere daha güzel bir Türkiye bırakmak için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz' diyen güvenlik güçlerine, öğrenciler de 'Sizler orada olduğunuz müddetçe, gözlerimiz arkada kalmaz' mesajını gönderdi

Afyonkarahisar'da bir ortaokulun öğrencilerinin gönderdiği mektup ve lokumlar, Şırnak'ın Cizre ilçesinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerini duygulandırdı.

Terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yer alan güvenlik güçlerine ülkenin farklı illerinden mektup ve hediyeler gönderiliyor.

Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesindeki Zafer Ortaokulu öğrencileri de terörle mücadele operasyonlarının sürdürüldüğü kentlerdeki güvenlik güçlerine moral ve destek vermek için mektup yazdı ve lokum gönderdi.

Öğrencilerin yazdığı mektup ve lokum, öğretmenlerinin de yardımıyla bölgedeki polis ve askerlere ulaştırıldı.

Hediyeler karşısında duygulanan güvenlik güçleri de teşekkür etmek için hazırladıkları video kaydını internet üzerinden öğrencilere gönderdi.

Video kaydında bir özel hareket polisinin, 'Cizre'de görev yapan, polis ağabeyleriniz olarak göndermiş olduğunuz hediyelerinizi ve mektuplarınızı aldık. Sizleri çok seviyoruz. Sizlerin de ilerde vatana millete hayırlı evlatlar olarak yetişmesini sağlayan tüm öğretmenlere teşekkür ediyoruz. Gözünüz arkada kalmasın. Sizlere daha güzel bir Türkiye bırakmak için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz' şeklindeki sözleri öğrencileri duygulandırdı.

- Öğrencilerden duygulandıran karşılık

Ardından öğrenciler de polislere, internet üzerinden görüntülü olarak mesaj gönderdi.

Öğrenciler de mesajlarında şunları kaydetti:

'Şırnak Cizre'de görev yapan polis ve asker ağabeylerimiz. Çobanlar Zafer Ortaokulu öğrencileri olarak, bizlere gönderdiğiniz video kaydını gözlerimiz dolarak, göğsümüz kabararak, yarına umutla bakarak, içimizdeki vatan aşkı, vatan sevdası alevlenerek, coşkuyla izledik. Bunun için sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz. Video kaydında 'gözünüz arkada kalmasın' demişsiniz. Sizler orada olduğunuz müddetçe, gözlerimiz arkada kalmaz. Bu büyük davanın bayraktarlığını yapan yiğitlerimiz, vatan sizden razıdır. Allah bu davada sizleri muzaffer kılsın. Şehit kanlarınızla sulanan ay yıldızlı bayrağımız, gönderden hiçbir zaman inmesin. Sizler orada yalnız değilsiniz. Aslan ağabeylerimiz, dualarımızda, rüyalarımızda, ufkumuzda, gecelerimizde, gündüzümüzde, anılarımızda sizler, bizlerle berabersiniz.'
Kaynak: AA