Evlilik Danışmanı Selin Karacehennem itiraf etti: Babam annemi çok döverdi

Hayatta Her Şey Var programında Evlilik Danışmanı Selin Karacehennem şaşırtan bir itiraf geldi. Karacehennem, "Babam annemi çok döverdi. Bu yüzden babamı hiç sevmedim" dedi.

Evlilik Danışmanı Selin Karacehennem itiraf etti: Babam annemi çok döverdi
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Nur Viral'in sunduğu Hayatta Her Şey Var programında bugün bölümüne Evlilik Danışmanı Selin Karacehennem vardı.

'Çocuk için şiddete katlanılır mı?' sorusunun masaya yatırıldığı programda Karacehennem'den şaşırtan bir itiraf geldi.

'Ben hiç dayak yemedim, ne kocamdan ne babamdan. Babam gibi bir adamdan dayak yememiş tek kişiyim' diye konuşan Selin Karacehennem, 'Ben aklımı kullanırdım. Adam aç mı geliyor, ortalık dağınık istemiyor, yemek hazır olsun istiyor. Bunlara dikkat ederdim. Annem devamlı dayak yedi babamdan. Biz de o an kardeşimle tir tir titriyorduk. Babam beni seviyordu. Allah rahmet eylesin ama ben onu anneme ve kardeşime yaptıklarından dolayı hiç sevmedim. Ama aklımı kullandım onun hoşuna gitmeyecek şeylere dikkat ederdim' ifadelerini kullandı.

'BABAM O AN TABANCASINI ÇIKARIP KAFASINA DAYADI'


Karacehennem, 'Babama bir kere 'Yeter artık! Bıktık senden' dedim diye, babam asker tabancasını çıkarıp kendi kafasına dayadı. Benim geçirdiğim travmayı düşünün. Bu iş insanlarda bitiyor. Hiç arabulucuğumu kaybetmedim. Belki de psikolog olmamın sebebi budur. Anneme ve kardeşime yaptıklarından dolayı babamı hiç affetmedim' şeklinde konuştu.
BEYAZ GAZETE