'Her Şey Aşktan' Sevgililer Günü'nde İzmirlilerle Buluşuyor

Başrollerini Hande Doğandemir, Şükrü Özyıldız ve Mithat Can Özer’in paylaştığı yılın aşk filmi “Her şey Aşktan” İzmir özel gösterimi 14 Şubat’ta Optimum OutletAVM’de gerçekleşiyor.

'Her Şey Aşktan' Sevgililer Günü'nde İzmirlilerle Buluşuyor
Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun üstlendiği filmin oyuncularından Hande Doğandemir ve Mithat Can Özer 14 Şubat saat 18:00’de düzenlenecek söyleşi ile hayranlarıyla buluşacak sonrasında 18.30’da Cinemaximum’dasinemaseverlerle birlikte film hakkında konuşacak.

Sevgililer Günü’nde Emra Kaya konseri ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Optimum Outlet Alışveriş Merkezi, bu özel günde sinemaseverlere de sevdikleri oyuncularla buluşma fırsatı sunacak.

FİLMİN KONUSU:

Pelin, bir mağazada kasiyer ve reyon görevlisi olarak çalışan ve evlilik arifesindeki genç bir kadındır. 3 yıldır beraber olduğu sevgilisi İlker’i hayatının aşkı olarak görmektedir ve çok masrafa girmesine rağmen yoğun bir evlilik hazırlığının ortasındadır. Tüm bu koşturmaca içerisinde nikaha sadece 10 gün kala İlker’i başka bir bayanla yakalar. Ve hikaye de burada başlar. Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği romantik komedi tarzındaki yılın aşk filminde Özcan Deniz de konuk oyuncu olarak yer alıyor.
Kaynak: İHA