'Türk Böbrek Vakfı Medya Ödülleri'ne Başvurular Başladı

Ödüller için 29 Şubat'a kadar başvuru yapılabilecek.

Türk Böbrek Vakfı (TBV) tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl üçüncüsü yapılacak 'Türk Böbrek Vakfı Medya Ödülleri'ne başvurular başladı.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışma alanları içinde yer alan konularda toplumun bilinçlendirilmesi, farkındalığın artırılması, kamu ve özel sağlık kuruluşlarında bu alanda verilen hizmetlerin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 'Türk Böbrek Vakfı 3. Medya Ödülleri'ne sağlık haberleri alanında başvuru yapılabilecek.

TBV Başkanı Timur Erk başkanlığındaki jüri komitesi, TBV Mütevelli Heyet Üyesi Osman Akalın, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmet Nane, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Akıncı, Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Ecder, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aydın Türkmen, Memorial Grup Direktörü Dr. Tarkan Dizdar, Türkiye Organ Nakli Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Organ Nakli Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Cemal Ata Bozoklar, televizyoncu Lütfiye Pekcan ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş'ten oluşacak.

'Türk Böbrek Vakfı 3. Medya Ödülleri' kapsamında, 'yazılı basın', 'görsel basın' ve 'internet medyası' olmak üzere 3 kategori ve 'haber-araştırma', 'röportaj', 'yazı dizisi-konu' ve 'vaka-inceleme' alanlarında başvurular kabul edilecek. 1 Şubat 2015-1 Şubat 2016 döneminde yayımlanan haberleri kapsayacak ödüller için medyaodulleri@tbv.com.tr adresinden iletişime geçilebilecek.

Son başvuru tarihi 29 Şubat olan organizasyonda ödüller, 26 Nisan'da yapılacak törenle sahiplerini bulacak.
Kaynak: AA