Başkan Üzülmez, Doğal Hayatı Koruma Kültür Ve Turizm Derneğine Konuk Oldu

Kartepe Doğal Hayatı Koruma Kültür ve Turizm Derneği yeni yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i sabah kahvaltısında ağırladı.

Başkan Üzülmez, Doğal Hayatı Koruma Kültür Ve Turizm Derneğine Konuk Oldu
Kartepe Doğal Hayatı Koruma Kültür ve Turizm Derneği’nin geçen ay yapılan olağan kongresinde mevcut başkan Orhan Arıkan aday olmamış ve tek listeyle yapılan seçimde Cüneyt Keskin başkanlığa seçilmişti. Derneğin yeni yönetimi Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i sabah kahvaltısında ağırladı. Derbent dağ yolu üzerindeki bir restoranda gerçekleşen buluşmada Derbent Mahalle Muhtarı Ramazan Güneş Hallaç da hazır bulundu. Belediye Başkanı Üzülmez, dernek başkanı Cüneyt Keskin ve yönetim kurulu üyeleri İrfan Yiğit, Tuncay Balta, Süleyman Ardıç, Kayhan Baysal’a yeni görevlerinde başarılar diledi.

Dernek Başkanı Keskin, bu dönem vizyonunu turizm olarak ortaya koyan bir Kartepe Belediye Başkanı ve yönetimine sahip olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Keskin ve yönetimi, dernek olarak doğal hayatın korunması yanında kültür değerlerine sahip çıkarak turizmin geliştirilmesi adına Başkan Üzülmez’in yapacağı çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını da kaydetti.

Keskin, Sapanca Gölü üzerinden dağ eteklerine geçişi sağlayacak teleferiğin hayata geçecek olmasından ayrı bir mutluluk duyduklarını da kaydetti.

“Şimdi Kartepe Zamanı” sloganıyla çıktıkları hizmet yolunda turizmin gelişmesi adına önemli projeleri hayata geçirmek üzere olduklarını hatırlatan Başkan Üzülmez, turizme yönelik projelerini paylaştı. Başkan Üzülmez, Kartepe’nin turizm potansiyelini artıracak Turizm Master Planı ile ilgili ihalenin yapıldığını belirtti.

Başkan Üzülmez, dağ altı bisiklet ve yürüyüş yolu projesinin 12 kilometrelik birinci etap çalışmalarında sona gelindiğini ifade etti.

Kartepe’nin ufkunu açacak her türlü projeye açık olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, herkesin vizyonunu ve yüzünü turizme döndürmesi gerektiğini hatırlattı. Kartepe’nin eşsiz doğal güzelliklerinin korunması yanında turizm alanında gelişimine katkı verecek önemli projeleri ile anılması için gereken çalışmalar içerisinde Kartepe Doğal Hayatı Koruma Kültür ve Turizm Derneği’nin de önemli bir yeri olduğuna vurgu yapan Başkan Üzülmez birlikte başarılı çalışmalar içinde olabileceklerini dile getirdi.

Turizm yatırımlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunan dernek yöneticileri Başkan Üzülmez’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.
Kaynak: İHA