'Suriyeli Kardeşim' Yardım Kampanyası'na Eskep'ten Destek

Eyüp Sultan Kadın Emeği Programı (ESKEP) programına dahil olan Eyüplü kadınlar, Suriyeli Kardeşim Yardım Kampanyası’na ördükleri atkı, bere, şal gibi ürünlerle destek veriyor.

'Suriyeli Kardeşim' Yardım Kampanyası'na Eskep'ten Destek
Eyüp Belediyesi ile Eyüp’te bulunan Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) ortaklaşa düzenlediği ’Suriyeli Kardeşim Yardım Kampanyası’ büyük hızla ilerlemeye devam ediyor.

Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün bir birimi olan Eyüp Sultan Kadın Emeği Programı (ESKEP), Suriyeli Kardeşim Yardım Kampanyası’na destek vermeye devam ediyor. ESKEP programına dahil olan Eyüplü kadınlar, kendilerine sağlanan tamamı hibe iplerle evlerinde atkı, bere, şal, patik, bebek hırkası gibi kışlık kullanılabilecek malzemeleri üretiyorlar. Evlerde üretilen bu malzemeleri ise Eyüp Belediyesi, Suriyeli Kardeşlerim Yardım Kampanyası dolayısıyla, kamplarda yaşayan mültecilere dağıtıyor.

Eyüp Belediyesi, Suriyeli Kardeşim Yardım Kampanyası’na hem reklam ve afişleme olarak, hem de ESKEP ile çeşitli ürünlerin sağlanması noktasında da destek vermeye devam ediyor.
Kaynak: İHA