Şehit Astsubay Semerci Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Semerci'nin cenazesi Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde toprağa verildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci, memleketi Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin naaşı, Şırnak'tan havayoluyla Balıkesir'e getirildikten sonra helallik alınmak için Sındırgı ilçesi İbiller Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Burada ailesi ve yakınlarından helallik alındı ve dua edildi. Bu sırada şehidin babası Eyyüp, annesi Gülay ve kardeşi Fatih Semerci ile nişanlısı Emine Narin ağıt yaktı.

Şehidin cenazesi, İbiller Camisi'nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaynak: AA