Türk Telekom Üst Yöneticisi Doany Açıklaması

'TBD tarafından verilen ödülü 81 ilde çalışan 33 bine yakın Türk Telekom Grubu çalışanı ve darbe girişimi gecesi hayatını kaybeden Türk Telekom şehidimiz adına alıyorum'.

Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Paul Doany, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından verilen Bilişim ve Demokrasi ödülünü, 81 ilde çalışan 33 bine yakın Türk Telekom Grubu çalışanı ve darbe girişimi gecesi hayatını kaybeden Türk Telekom şehidi Şirin Diril adına aldığını belirtti.

Doany, yazılı açıklamasında, TBD 33. Ulusal Bilişim Kurultayı'nda Türk Telekom AŞ adına 'Bilişim ve Demokrasi' ödülü aldıklarını anımsatarak, Türkiye'nin iletişim omurgasını oluşturan Türk Telekom'un darbe girişimi sırasında ve sonrasında hayati bir sorumluluk üstlendiğini bildirdi.

Başbakanlık tarafından başlatılan 15 Temmuz dayanışma kampanyası kapsamında hem çalışanların hem de şirketin şehit ailelerinin yanında yer aldığını ifade eden Doany, 'TBD tarafından verilen bu ödülü 81 ilde çalışan 33 bine yakın Türk Telekom Grubu çalışanı ve darbe girişimi gecesi hayatını kaybeden Türk Telekom şehidimiz adına alıyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA