TEB Sh.A. Kosova'da 'Yılın Bankası' Seçildi

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Sh.A Kosova'da 'Yılın Bankası' ödülüne layık görüldü.

TEB'den yapılan açıklamaya göre uluslararası finansal piyasaların önde gelen dergisi The Banker, Kosova'da 'Yılın En İyi Bankası' ödülünü TEB Sh.A.’ya verdi. Ödül, Londra'da düzenlenen bir törenle, The Banker yetkilileri tarafından takdim edildi.

Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen TEB Sh.A. Genel Müdürü Ayhan Albeyoğlu, uluslararası bankacılık sektörünün büyük önem verdiği bu ödüle layık görülmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

TEB Sh.A. olarak bankacılık sektöründeki deneyim ve inovatif yaklaşımları ile Kosova'da 9 yıldan bu yana çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Albeyoğlu, 'Bankamız adına bu prestijli ödül ile dünyanın en önemli markalarıyla birlikte yukarı sıralarda yer aldığımız için gurur duyuyoruz. Aldığımız bu ödül, sergilediğimiz güçlü finansal performansımızın uluslararası ölçekte takdir edildiğinin ve ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil ettiğimizin bir göstergesidir.' değerlendirmesini yaptı.

2016 yılında da bir kez daha 'The Banker' tarafından 'Kosova’nın En İyi Bankası' ödülüne layık görülen TEB Sh.A., aynı yıl içerisinde, dünyanın önde gelen finans yayın grubu Global Finance Magazine tarafından da 'Kosova’nın En İyi Bankası' ödüllendirilmişti.

- TEB Sh.A. hakkında

Kosova'da, 2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan TEB Sh.A. sunduğu finansal ürünler ve hizmetler ile ülkenin kalkınmasına önemli katkılarda bulunuyor. Kuruluşundan bu yana istikrarlı büyümesi ile Kosova'nın önde gelen bankalarından biri olan TEB SH.A.’nın aktif büyüklüğü 425 milyon avroya ulaştı.

TEB Sh.A., Kosova çapında 26 şubesi ve 600'den fazla çalışanıyla hizmet veren ve yenilikçi yaklaşımıyla, ülkede modern bankacılık sektörünü şekillendiren öncü oyuncularından birisi konumunda bulunuyor.

Kaynak: AA