Kahta İlçesinden Cumhurbaşkanına Destek

AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan ‘Yalnız Değilsin Reis-i Cumhurum, Kahta Yanındadır’ imza kampanyası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Kahta İlçesinden Cumhurbaşkanına Destek
Cumhurbaşkanının faizleri düşürülmesi konusunda ‘Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim’ sözleri üzerine AK Parti Kahta ilçe Teşkilatı ‘Yalnız Değilsin Reis-i Cumhurum, Kahta Yanındadır’ kampanyası başlatarak Cumhurbaşkanının yanında olduğunu gösterdi.

AK Parti ilçe Teşkilatı önünde kurulan standa parti üyeleri ve vatandaşlar kampanya destek olmak için kampanya defterine isimlerini yazarak imzaladılar.

Kampanya defterinin imzalanmasının ardından vatandaşlar Kahta Halk Bankasına giderek dövizlerini bozdular.

Düzenlenen imza kampanyasıyla basın açıklamasını okuyan AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, 15 Temmuz günü Türkiye Cumhuriyetine ve milletine uçaklarla, tanklarla, bombalarla yapamayan hainlerin, Türkiye’yi ekonomik olarak yıpratmasına izin vermeyeceklerini söyledi.



Başkan Akel, Vatan hainlerinin ülkeyi ekonomik olarak yıpratmak istediklerini vurguladığı konuşmasında, “Ülkemizi yıpratmak isteyen iç ve dış mihraklara Kahta’dan sesleniyoruz. Başaramayacaksınız. Bizler biliyoruz ki bu mihrakların tek hedefi Liderimiz, Başkomutanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ı devirmektir. Çünkü bu kan emiciler biliyorlar ki Erdoğan sadece Türkiye’nin değil, Dünya üzerindeki tüm mazlumların lideri ve sesidir. Biliyorlar ki Türkiye son kaledir. Eğer son kale yıkılırsa ümmet yetim kalacaktır” dedi.

Başkan Akel, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Türkiye’de üzerinde oynana oyunları gördüğü söyleyerek tüm vatandaşların ellerindeki doları bozmaya davet ettiğini belirtti.

Başkan Akel, “Diyoruz ki biz nasıl ki 15 Temmuzda yalnız bırakmadık, şimdide yalnız bırakmayacağız. Kahta ilçe Teşkilatı ve tüm üyeleri olarak tüm dövizlerimizi TL’ye çeviriyoruz. Şuna da eminiz ki halkımız oynanan oyunu gördü. Onlarda dövizlerini bozduracaklardır. Sayın Cumhurbaşkanım bizler nasıl ki 15 Temmuzda kefenlerimizi giyip Kahta meydanında günlerce nöbet tutup sizi yalnız bırakmadık. Bu faiz lobisi ve ekonomi teröristlerine karşıda yalnız bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın yalnız olmadığını belirterek tüm İslam dünyasının yanında olduğunu belirtti.

Başkan Toprak, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın şer güçlerin hedefi haline geldiğini söyleyerek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan yola çıktığından bu günden bu güne yalnız Türkiye’nin değil dünyadaki bütün ümmetin umudu, sesi olmuştur. Dünya beşten büyüktür demiştir. Bundan dolayı da belli şer güçleri tarafından hedef olmuştur. Yok edilmek, ortadan kaldırılmak isteniyor. Buna izin vermeyeceğiz. Biz 15 Temmuzda uçaklara ve tanklara göğsümüzü siper ettiysek bu günde Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacağız. Ey ümmetin umudu Recep Tayip Erdoğan hiçbir zaman yalnız değilsin. Bu ümmet seninle, bu ümmetin duası seninledir. Biz her şeyimizle, ölümüne seninleyiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA