'Bağımlılık Ve Gençlik' Konferansı

Kula'da, öğrencilere yönelik 'Bağımlılık ve Gençlik' konferansı düzenlendi.

Kula 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu'ndaki konferansta konuşan Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman, gençleri bağımlılık konusunda bilinçlendirmek ve korunmalarını sağlamak adına 3 yıldır çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini bildirdi.

'Gençler benim derdim, herkesin de derdi olsun.' ifadesini kullanarak bağımlılığın çağın vebası haline geldiğini ifade eden Atman, madde bağımlılığı konusunda toplumun çok duyarlı olması ve önemli mücadele vermesi, tüm sivil toplum örgütlerinin de bu konuda bir an önce harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin 15 Temmuz'da önemli bir sınavdan geçtiğini, FETÖ'nün devletin birliğine, dirliğine tehdit olmak istediğini vurgulayan Ataman, 'Bunların karşısında durabilecek tek güç gençlik. Gençlerimizle birlikte 15 Temmuz sonrası milli mücadele ruhunu tekrar alevlendirmek, olan bitenin farkına varmalarını sağlayıp devlet, millet sevgisini tekrar canlandırmak adına etkinlikler yapıyoruz.' dedi.

Atman'ın konuşması sonrasında öğrenciler tiyatro gösterisi sahneledi.

Etkinliği, öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra Kaymakam Murat Güven, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Meletlioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Kula Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Aslı Aybüke Ayyıldız, kurum amirleri takip etti.

Kaynak: AA