Belediye Başkanlarından Yeni Yıl Mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yeni yıl mesajı yayımladı.

Başkan Subaşıoğlu, mesajında, 2016'nın Merkezefendi için yeniliklerin ve değişimin yılı olduğunu, ilçenin her mahallesine dokunduklarını belirtti.

2017 yılının tüm insanlık için barış ve huzur içinde geçmesini temenni eden Subaşıoğlu, şu ifadelere yer verdi:

'2016 yılı içerisinde ülkemizde olumlu olumsuz yaşanan gelişmeler var. Ama her koşulda ülkemiz hala dimdik ayakta durmaktadır ve önümüzdeki yıllarda da aynı kararlılıkla durmaya devam edecektir. 2017 yılının ülkemiz, milletimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum.'

- Pamukkale'de değişim

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise 2017 yılının Türkiye'ye, Denizli'ye, Pamukkale'ye ve tüm insanlığa hayır getirmesi temennisinde bulundu.

2016 yılında Pamukkale için çok önemli çalışmalara imza attıklarına dikkat çeken Gürlesin şunları kaydetti:

'2016 yılında ilçe halkımızın ferahı için çok önemli çalışmalara imza attık. Türkiye genelinde örnek olacak birçok projeyi hayata geçirdik. Pamukkale Belediyesi olarak sağlık, eğitim, güvenlik ve sosyal belediyecilik konusunda halkımızın yaşamını kolaylaştıracak projelerimiz başarıyla devam ediyor.

15 Temmuz'daki hain darbe girişimine rağmen halkın demokrasiye sahip çıkması ile ülkemizdeki gelişmeler devam etti. Halkın demokrasiye verdiği destekle birlikte çalışmalarımız hiç sekteye uğramamış gibi sürdü. Halkın bize verdiği emaneti en iyi şekilde yine halka hizmet olarak veriyoruz. 2017 yılında bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.' şeklinde görüş belirtti.

- Aydınlığa az kaldı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan da yayımladığı mesajda, ülkenin zorlu bir dönemden geçse de, her gün gelen şehit haberleri içlerini acıtsa da, ekonomik sıkıntılar yaşansa da, bu zor günlerin elbette geçeceğine ve ülkenin aydınlığa ulaşacağına yürekten inandıklarını kaydetti.

Belediye hizmetleri açısından 2016 yılının başarılı ve verimli bir yıl olduğunun altını çizen Arslan mesajında şunlara yer verdi:

'2017 yılında da yapacağımız tüm hizmetlerde halkımızı daha iyiye, daha doğruya götürmek, onlara huzur ve güven içerisinde üst düzey bir yaşam sağlamak, kalkınmış ve müreffeh bir Çameli için daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilinci içerisinde olacağımızı belirtmek isterim.

Çameli Belediyesi ailesi olarak bizler, halkımızın, sorunlarına çözüm bulacağına inandığımız kadrolarımızla tüm hızımızla çalışmaya devam ediyoruz. Yeni yıl, belediye hizmetleri konusunda Çameli'de yepyeni atılımların gerçekleştirileceği bir dönem olacak.'

Kaynak: AA