Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir Açıklaması

'Göreve geldiğimizde verdiğimiz sözlerin arkasındayız ve bu sözleri yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz.'

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 'Göreve geldiğimizde verdiğimiz sözlerin arkasındayız ve bu sözleri yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz.' dedi.

Akdemir, bir otelde gazetecilere yaptığı açıklamada, Belediye Meclis üyeleriyle göreve hizmet için geldiklerini ve verdikleri her hizmetin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kentin fiziki olarak zor koşullarına karşın farklı farklı sorunları bulunan 19 mahalleye de hizmet götürme gayretinde olduklarını anlatan Akdemir, 'Özellikle doğalgaz çalışmalarının yapıldığı yerlerde sıkıntı oluyor. Vatandaşlarımız da mağdur oluyor ama bunların da yapılması lazım. Doğalgaz çalışmaları büyük ölçüde bitti, sıkıntıların üstesinden geliyoruz. Kalan yerler 2017’de devam edecek. Tabi bu kez daha dikkatli ve en az mağduriyetle çalışmaları yürütmek istiyoruz.' dedi.

Altyapı çalışmalarına önem verdiklerini ve özellikle önceki aylarda yağışlarla kent merkezinde yaşanan su baskınlarına karşı çalışma yaptıklarını da dile getiren Akdemir, yine bu yıl 11 kilometre beton, 12 kilometre parke yol yaptıklarını da aktardı.

Akdemir, 'Özellikle trafiğin rahatlaması için birkaç noktada battı çıktı projemiz var. Yine Mithat Paşa tünelleri açıldığında şehir merkezindeki trafik yoğunluğu ortadan kalkacak. Göreve geldiğimizde verdiğimiz sözlerin arkasındayız ve bu sözleri yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA