Uyumlu Çalışma Devam Edecek

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcıları ile birlikte yılın son ziyaretini Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e yaptı. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile geçmiş dönemlerde de birlikte çalıştıklarını ifade den Başkan Çelik “Geçmiş dönemlerde olduğu gibi bundan sonrada uyumlu çalışmamızı sürdüreceğiz” dedi.

Uyumlu Çalışma Devam Edecek
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcıları Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ve Mahmut Bilgen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. 2016 Yılının son ziyaretini Ömer Faruk Çelik’e yaptıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Bu yılın son ziyaretini en çok sevdiğimiz kardeşlerimizden olan değerli Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kendisi ile geçmiş dönemlerde de gerek Ticaret Odasında ve farklı görevlerde birlikte çalışmalarımız olmuştu. Son derece uyumlu bir birliktelik ve güzel bir geçmişe sahibiz. Aramızda ayrıca bir sevgi ve saygı ilişkisi vardır. Bu nedenle bu yılı birlikte bitirip önümüzdeki yılı da birlikte karşılamanın mutluluğu ile kendisini ziyaret ettik. Şehzadeler Belediyemiz kurum olarak elektronik sayaç kullanan önemli kamu kurumlarımızdan bir tanesidir. Kendisinin bu örnek davranışından dolayı kutluyorum. Yeni yılın gerek halkımıza, gerek belediyemize gerekse Türk İslam camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.



“Şehzadeler Belediyesi olarak iyi, güzel ve doğrunun yanındayız”

Şehzadeler Belediyesi olarak MASKİ ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkum abimiz ve Genel Müdür Yardımcılarımıza bu nazik ziyaretleri nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Değerli Yaşar Coşkun ağabeyimiz ile uzun yıllara dayalı bir hukukumuz var. Tüm görevlerin ötesinde ağabey kardeş ilişkimiz vardır. Daha önceki görevlerinde de olduğu gibi kendisinin MASKİ’ de ekibi ile birlikte başarılı olacağına inanıyorum. Manisa hepimizin şehri, bu şehirde birlikte yaşıyoruz. Dün olduğu gibi bugün de birlikteyiz. Bulunduğumuz makamlar ve görevler geçici. Görevlerimiz sona erdikten sonra da Allah ömür verirse yine bir arada olacağız. MASKİ’nin Akıllı Sayaç çalışması ilk gündeme geldiğinde biz Şehzadeler Belediyesi olarak tüm birimlerimizde en hızlı bir şekilde akıllı sayaç uygulamasına geçtik. Bunun daha ekonomik ve kullanım açısından daha doğru olduğuna ben inanıyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak biz iyi, güzel ve doğru olan ne varsa her zaman yanındayız. MAKSİ Genel Müdürümüz ile de uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Gittiğimiz mahallelerimizde tespit ettiğimiz alt yapı ile ilgili sorunları kendilerine rahatlıkla iletiyoruz. Onlarda ilettiğimiz konuların çözümü noktasında hızlı bir çalışma yapıyorlar. Onlarda Belediyemizin ilgilendiren konularda tespit ettiği eksiklikleri bize iletiyorlar. Şehrimize daha fazla nasıl güzel çalışmalar yapabiliriz noktasında el birliği ile çalışmak durumundayız” dedi.

Kaynak: İHA