Şans Topu'nda Büyük İkramiye Manisa'ya Çıktı

Milli Piyangonun Şans Topu oyununda bu hafta büyük ikramiyeyi kazanan 2 kişiden birinin, kuponunu Şehzadeler ilçesinden yatırdığı belirlendi Bayi Akpınar: 'Sevinçliyiz, inşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır'.

Milli Piyango İdaresinin 28 Aralık tarihli Şans Topu oyunu çekilişinde 5 artı 1 bilerek büyük ikramiye kazanan 2 kişiden birinin, kuponunu Manisa'nın Şehzadeler ilçesinden yatırdığı belirlendi.

İlçede Milli Piyango bayisi olarak faaliyet gösteren Celil Akpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şans Topu oyununun bu haftaki çekilişinde 5 artı 1 bilen 2 kişinin, 1 milyon 40 bin 247'şer lira ikramiye kazandığını bildirdi.

Büyük ikramiye isabet eden kuponların Şehzadeler ile İzmir'in Bornova ilçelerinden yatırıldığını belirten Akpınar, 'Kuponun ne zaman ve kim tarafından oynandığını bilemiyoruz. Milli Piyango tarafından yapılacak açıklama ile bilgilere ulaşabileceğiz. Milli Piyangonun Şans Topu olarak ilk defa böyle büyük bir ikramiye veriyoruz. Sevinçliyiz, inşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır.' diye konuştu.

Akpınar, Manisa'da 20 yıldır şans oyunları bayiliği yaptığını sözlerine ekledi.
Kaynak: AA