TÜ'de Fotoğraf Yarışması Düzenlenecek

Trakya Üniversitesi'nde (TÜ) öğrenci olmak konulu fotoğraf yarışması düzenlenecek.

TÜ'den yapılan yazılı açıklamada, yarışmanın öğrencilerin kendilerini geleceğe hazırlayan üniversitesi hakkında aidiyet duygusunu arttırmak amacıyla düzenlendiği belirtildi.

Fotoğraf sanatı yoluyla öğrencilerin TÜ'nün tanıtımına ve gelişimine katkı sağlayacağı aktarılan açıklamada, şunları kaydedildi:

'Yarışmaya katılım ücretsiz olup, amatör ve profesyonel olması fark etmeksizin tüm TÜ öğrencileri katılabilir.Yarışma süresince (16 Aralık 2016-31 Ocak 2017) çekilip üniversitenin Facebook sayfasınayüklenecek fotoğraflar üzerinden değerlendirme yapılacaktır. Her kullanıcı kendilerine ait olan en fazla üç fotoğraf ile yarışmaya katılabilir. Bir katılımcının gönderdiği fotoğraflardan yalnızca biri ödül kazanabilir.Fotoğraflar, üniversitenin Facebook hesabı olan 'www.facebook.com/trakyauniversitesirektorlugu' adresine ad ve soyad, öğrenci numarası ve bir irtibat numarası eklenerek mesaj atılacaktır. Başka bir yolla ulaştırılan fotoğraflar kabul edilmeyecektir. Yüklenen fotoğraflar 1-7 Şubat 2017 tarihinde toplu olarak yayınlanıp beğeniye açılacaktır. Yarışmada dereceye girenler Facebook sayfamızda en çok beğeni alan on fotoğraf arasındanseçici kurul tarafından belirlenecektir. Katılımcıların ve fotoğrafları beğenenlerin Facebook hesabımızı beğenmiş olmaları gerekmektedir. Sayfamızı beğenmeyen kişilerin gönderdikleri fotoğraflar ve verdikleri oy değerlendirmeyealınmayacaktır. Fotoğraflar, fotoğraf makinesi ve cep telefonu ile çekilebilir. Yarışma sonuçları 'www.trakya.edu.tr' internet sitesi ve üniversitenin resmi Facebook hesabı üzerinden duyurulacaktır.'

Açıklamada, dereceye giren birinciye fotoğraf makinesi, ikinciye dizüstü bilgisayar ve üçüncüye de Enez Öğrenci Tesislerinde bir hafta tatil ödülü verileceği belirtildi.

Kaynak: AA