Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Öğrencileri Yaşlıları Unutmadı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri yeni yıla girerken Ayvalık Belediyesi bünyesindeki Yaşlı Bakım Evi’nde yaşayan kimsesiz yaşlıları ziyaret etti.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Öğrencileri Yaşlıları Unutmadı
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin okulun Uygulama Öğretmeni Yurdaer Altınöz’ün öncülüğünde, kendi elleriyle yaptıkları pasta, börek ve çörekleri yaşlı büyüklerine götürmesi takdirle karşılandı.

Kendilerini ziyaret eden ortaokul öğrencilerinin enerjilerinden etkilendiği gözlenen yaşlılar ise, öğrencilerle bol bol sohbet ederek, gençlerle bir arada olmaktan duydukları büyük mutluluğu ifade ettiler.

“Biz büyük bir aileyiz” sözünün sözde kalmadığının tanık olunduğu ziyaret Ayvalık Belediyesi Yaşlılar Bakım Evi sakinleriyle çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Ziyaretin ardından muhabirimizin sorularını yanıtlayan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Uygulama Öğretmeni Yurdaer Altınöz, eğitimi sadece okulun dört duvarları arasına sığdırmadıklarını belirtti.

Öğrencilerin değerlerini yaşama ve yaşatma anlamında bu ziyareti çok önemsediğini belirten Altınöz, “Yoğun ders ve sınav programın da bile hayatın içinde öğrenmeye hep birlikte devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA