Vali Gül'den Ziyaret

Sivas Valisi Davut Gül, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil'i ziyaret etti.

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Gül'ün Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Demirgil'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüğü belirtildi.

Sivas'ın tarihi ve kültürel açıdan büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Gül, 'Sivas'ta görev yaptığımdan dolayı çok mutluyum, Sivas'ın sorunlarının çözümü noktasında her kesimle olduğu gibi sivil toplum kuruluşlarımızla da her zaman diyalog içerisindeyiz. Esnaf ve sanatkarlarımızla da vakit buldukça bir araya gelerek ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Esnaf teşkilatlarımız ile Sivas'ta göreve başladığım günden itibaren uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanımız Yüksel Demirgil başta olmak üzere yönetim kuruluna ve personeline teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, Vali Davut Gül'e plaket verdi.

Kaynak: AA