Muratpaşa'da Sinema Günleri Devam Ediyor

Muratpaşa Belediyesi’nin ücretsiz sinema günlerinin 3’üncü haftasında Antoine de Saint-Exupery’nin çocuk klasiği Küçük Prens’in animasyon uyarlamasını Muratpaşa kreşlerinden minikler, engelli akranlarıyla birlikte izledi.

Muratpaşa'da Sinema Günleri Devam Ediyor
Muratpaşa Belediyesi’nin Aralık ayı boyunca her salı düzenlendiği ücretsiz sinema günlerinde Fransız yazar Antoine de Saint-Exupery’in 1943’te yayımlanan dünyanın en çok satan ve okunan kitaplarından biri olan Küçük Prens’in 2015 yapımı animasyon uyarlamasını Muratpaşa kreşlerinin minik öğrencileri engelli çocuklarla birlikte izledi.

Miniklerden yoğun ilgi

Laura AVM Site Sinemaları işbirliğiyle düzenlenen ücretsiz sinema günlerinde 3’üncü haftasında minik öğrenciler dakikalar öncesinden salonları doldurdu. Gösterim öncesi bir sinema klasiği patlamış mısır ikram edilen çocuklar dev sinema koltuklarında arkalarına yaslandı ve bir çocuğun gözünden büyüklerin dünyası anlatıldığı Küçük Prens’le yolculuğa çıktı.

27 Aralık son hafta

Muratpaşa Belediyesi, aralık ayı boyunca her salı devam eden ücretsiz sinema günlerinin’ 4’üncü ve son haftasında, 27 Aralık günü saat 10.00’da Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özlem Tokaslan, Ayşen Gruda, Ayşegül Akdemir’in oynadığı Dedemin Fişi’ filmi izleyiciyle buluşacak.
Kaynak: İHA