ESOGÜ Ve AÜ Öğrenci Konseyi'nden Polise Anlamlı Ziyaret

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı ile Anadolu Üniversitesi (AÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı, İstanbul ve Kayseri’de gerçekleşen terör saldırılarında şehit olan polis ve askerler için Eskişehir Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne ortak başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi.

ESOGÜ Ve AÜ Öğrenci Konseyi'nden Polise Anlamlı Ziyaret
Her iki öğrenci konseyinin temsilcileri çevik kuvvet memurlarına karanfil vererek, başsağlığı dilediler. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan ESOGÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Betül Yaşar, “Ülkemizde yaşanan terör saldırılarını şiddetle kınıyorum. Terör odakları emellerine ulaşamayacaktır. Türk Milleti zor günde birlik olmasını başarır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, aziz milletimize baş sağlığı dilerim” diyerek üzüntülerini dile getirdi.

Öğrenci Konseyi Başkanı Şeyda Nur Kartal ise, “Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Masum halkımız, polislerimiz ve askerlerimiz şehit oluyor. Üstelik bu da yetmezmiş gibi komşularımız ile dostluk ilişkilerimiz bozulmaya çalışılıyor. Bizler daima askerimizin ve polisimizin yanındayız. Milletimizin başı sağ olsun” sözleriyle polisimizin ve askerimizin yanında olduğunu ifade etti.

Öğrenci Konseyi başkanları iki üniversitenin öğrenci temsilcilikleri olarak birlikte hareket etmekten güç aldıklarını ve Eskişehir’deki üniversite öğrencilerine fayda sağlamak için birlikte çalışmalar yürüteceklerini belirttiler.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli emniyet mensupları da bu anlamlı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Kaynak: İHA