'Enerji Ve Ekoturizm Adana'yı Kalkındırır'

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, Adana’nın her alanda ileriye taşınması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı.

'Enerji Ve Ekoturizm Adana'yı Kalkındırır'
ADSİAD Başkanvekili Vedat Gizer, Genel Sekreter Mustafa Öncül, Yönetim Kurulu Üyeleri Oktay Özbiçer, Fatih Asal ve Emir Değişmez’le birlikte Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret eden Sönmez, ADSİAD’ın ekonomik ve sosyal alanda kentin ivme kazanmasına destek sunduğunu, ADSİAD’ı oluşturan iş insanları, şirket, kurum ve kuruluşların sorumluluklarının bilincinde olduğunu kaydetti.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın sorunlara duyarlı ve sonuç alıcı yaklaşımıyla dikkat çektiğini belirten Sönmez, “Bizler de Sayın Valimize kentimizin gelişimiyle ilgili desteğe her zaman hazırız” dedi.

ADSİAD’ın hazırladığı ekonomik ve sosyal sorunları ve çözüm önerilerini içeren dosyayı da Vali Demirtaş’a sunan Sönmez, “Adana, tarım, sanayi, spor alanında geçmişten bu güne derin öngörüsü ve altyapı olanaklarıyla öne çıkan bir kentimiz. Potansiyelimizi doğru kullanarak, hep birlikte geleceğe yatırım yaparak hak ettiğimiz noktaya ulaşabileceğimize inanıyorum” dedi.

Adana’nın ekoturizm ve enerji alanında merkezi idareden alacağı desteklerle yerli ve yabancı sermayenin yanı sıra yine yerli ve yabancı turistlerin gözde merkezlerinden biri olacağını kaydeden Sönmez, “ADSİAD ailesi olarak kentimizin her alanda ileriye taşınması en büyük temennimizdir. Bu konuda sayın valimiz başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarıyla, oda, borsa ve sivil toplum kuruluşlarımızla fikir alışverişinde bulunmaya, sonuç alıcı adımlar atmaya her zaman hazırız” diye konuştu.

İş dünyasının önemi

Ziyaretleri için ADSİAD Başkanı Sönmez ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Adana Valisi Mahmut Demirtaş ise Adana’da yaşayan her bireyin vatan ve millet bütünlüğünü göz önüne alarak hareket etmesinin önemine işaret etti. Vali Demirtaş, iş dünyasının bir kentin kalkınması, istihdamı ve gelişimi adına sunduğu desteğin yadsınamayacağını, bu olguların artarak devam etmesini diledi.
Kaynak: İHA