Şehir Akademileri Buluşmaları Devam Ediyor

Şehir Akademi Buluşmalarının 9’uncusu Adıyaman Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Şehir Akademileri Buluşmaları  Devam Ediyor
Gökkuşağı Derneğinin düzenli olarak gerçekleştirdiği Şehir Akademileri Buluşmalarının 9’uncusu 3 bölüm halendi gerçekleştirildi.

Programın 1. bölümünde “Batıya Doğru Akan Nehir” adlı belgeselden 20. bölüm izlendi.

Programın 2. bölümde Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, “Son Olaylar ve Türkiye” adlı panelde yaptığı konuşmada, son dönemde yaşanan terör olayları ve bunların amaçları, Türkiye’nin son olaylar karşısındaki tutumu ve Türkiye’nin geleceğini konuştu.

Milletvekili Adnan Boynukara, Anadolu’nun tarihin en eski devirlerinden beri göç yolu olarak tabir edildiğini, etnik ve kültürel bir zenginliğe sahip olan Türkiye‘nin Dünya Güvenliğinin sigortası olduğunu ifade etti.

Boynukara, Türkiye ile oynayanların, dünyanın güvenliği ile oynadıklarını bu sigorta atarsa oynayanların başının yanacağını anlattı.

Boynukara, gençlere okuyan, araştıran, sorgulayan ve üreten bir çizgide ülkenin geleceğinde rol almalarını tavsiye etti.

Programının 3. bölümünde ise MTTB Adıyaman Başkanı Ebubekir Sıddık Kara tarafından Necip Fazıl Kısakürek, dava boyutuyla ele alınarak hayatı anlatıldı.

Etkinliğe AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Said Kutlu, Memur-Sen Başkanı Ali Deniz ve çok sayıda sivil toplum temsilcisinin katıldı.

Kaynak: İHA