İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar'ın üyeleri ve çok sayıda iş makinesi operatörü, Şehitler Tepesi'nde terör saldırısına tepki gösterdi.

Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar'ın üyeleri ve kentteki çok sayıda iş makinesi operatörü, terör saldırılarını kınayarak, şehitler için dua etti.

Terör saldırısının meydana geldiği Şehitler Tepesi'ne, birçok sivil toplum kuruluşu ve meslek birliği ile vatandaşların teröre tepki ve şehitlere dua etmek için yaptığı ziyaretler sürüyor.

İstanbul'da oynanan Maltepespor-Sakaryaspor maçının ardından, Şehitler Tepesi'ne gelen Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' yazılı pankart açtı.

Çeşitli sloganlar atan taraftarlar adına açıklama yapan Anıl Karadan, terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralananlara acil şifalar diledi.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Karadan, 'Farklı renklere gönül veren taraftar grupları, bu ülkenin toprakları için daima bir araya gelmeyi başarabilen, gönül verdiği renklerden önce vatan sevgisini ve al bayrağı her şeyden üstün kılabilen bireylerdir.' dedi.

Açıklamanın ardından, taraftarlar saldırının yaşandığı yere çiçek bıraktı, görevli polislere karanfil verdi.

Ayrıca, kent genelindeki çok sayıda vinç ve iş makinesi operatörü de konvoy halinde klakson çalarak, Şehitler Tepesi'ne geldi.

Şehitler için dua okuyan ve saygı duruşunda bulunan operatörler adına açıklama yapan Ümit Konak, 'Devletimizin yanında olmaya geldik. Devlete başkaldıranlara, baş kaldırmaya geldik.' diye konuştu.
Kaynak: AA