Beylikdüzü'nde Teröre Karşı Sessiz Yürüyüş

İstanbul Beşiktaş ve Kayseri’de meydana gelen terör saldırılarını kınamak için bir araya gelen binlerce Beylikdüzülü, dev Türk bayrağıyla sessiz yürüyüş yaparak terörü lanetledi.

Beylikdüzü'nde Teröre Karşı Sessiz Yürüyüş
İstanbul Beylikdüzü’nde bir araya gelen binlerce vatandaş, Beşiktaş ve Kayseri’de meydana gelen hain terör saldırılarına tepki göstermek ve terörü lanetlemek için sessiz yürüyüş gerçekleştirdi. Beylikdüzü Belediyesi önünden ellerinde dev Türk bayrağı ile yürüyüşe başlayan kalabalık, slogan atmadan sessizce yürüyerek terörü lanetledi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da vatandaşlarla birlikte yürüyüşe katılarak, teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yürüyüşe ayrıca ilçe protokolü ve gaziler de katıldı.

Yürüyüş esnasında uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar, Fatih Sultan Mehmet Camii önüne geldiklerinde şehitler için dua etti.

"Bu milletin kaybedeceği tek bir ferdi yoktur "

Teröre karşı birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Ekrem İmamoğlu, "Bu kol kola yürüyüşümüze katkı sunan tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Teröre lanet okuyan, işbirlikçilerine lanet okuyan bir çığlık var. Hepimiz acımızı yürekten hissediyoruz. Çektiğimiz tüm acılara rağmen dimdik ayakta durmayı başaran, çektiğimiz tüm acılara rağmen birlik ve beraberliğinden ödün vermeyen, çektiğimiz tüm acılara, kayıplara rağmen vatanımızın ve milletimizin birlik, beraberliği için her ortamda bir araya gelmeyi başarabilen aziz milletimizin önünde bu millet saygı ile eğiliyor. Mücadelenin çok büyük önemi var. Dolayısı ile birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi, düzenimizi bozanlara karşı hepimize görev düştüğünü unutmamız lazım. Bu milletin kaybedeceği tek bir ferdi yoktur. Bu milletin kaybedeceği tek bir karış toprağı yoktur, bu duygularla tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun" dedi.

Program sonrası vatandaşlara belediye tarafından lokma ikramı yapıldı.
Kaynak: İHA