ATO Yönetiminden Gençlik Ve Spor Bakanı'na Ziyaret

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, “Öncelikli hedefimiz üyelerimize yönelik hizmetin kalitesini yükseltmek” dedi.

ATO Yönetiminden Gençlik Ve Spor Bakanı'na Ziyaret
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, yönetim kurulu ve TOBB Ankara Genç Girişimciler Kurulu üyeleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret etti. Bakan Kılıç’ın ATO’nun seçilen yönetimini kutladığı ziyarette bir konuşma yapan ATO Başkanı Gürsel Baran, yeni yönetim olarak seçimlerin hemen ardından çalışmalara başladıklarını dile getirdi.

Üç ayaklı bir çalışma stratejisiyle çalışmalarını yürüteceklerini belirten Baran, “Öncelikli hedefimiz üyelerimize yönelik hizmetin kalitesini yükseltmek” ifadelerine yer verdi.

Ankara’nın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak istediklerini kaydeden Baran, Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşması için de üzerlerine düşeni yapacaklarını bildirdi.

ATO’nun en büyük projelerinden biri olan Ankara Marka Festivali’nin ikincisini başarıyla tamamladıklarını da ifade eden Baran, aralarında Ankaragücü’nün de bulunduğu Ankara’nın en önemli markalarına ve Ankara’ya değer katan markalara da birer ödül verdiklerini kaydetti.

Baran, genç girişimciliği konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte çalışmalar yürütmek istediklerini de Bakan Kılıç’a iletti. Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç’ı ziyarette ATO Başkanı Baran’a, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aypek, Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Şahin, Kemal Gazioğlu, Faruk Köylüoğlu, Hakan Tarhan, TOBB Ankara Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Göksel Ayrancıgil, TOBB Ankara Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Reha Planya ve Mustafa Ayrancıoğlu eşlik etti.
Kaynak: İHA