İstihdama Katkıda Bulunan Firmalar Ödüllendirildi.

Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) 2014/2016 yılları arasıda kurumla işbirliği içerisinde çalışan istihdam ve katkı sağlayan firmaları plaket ile ödüllendirdi.

İstihdama Katkıda Bulunan Firmalar Ödüllendirildi.
Ödül törenine İşkur Balıkesir il müdürü Nazım Balcı, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir, Devlet Hastanesi Başhekimi Muzaffer Şenveli, Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır Çemberci, SGK Müdürü Bayram Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İşkur ilçe müdürü Emrullah Narin, kurumla işbirliği içinde istihdam yaratan firmalara teşekkür ederek “ Bölgemizde işe giren her iki kişiden biri kumrumuz tarafından işe yerleştiriliyor. Liselilere yönelik meslek seçimi kursları, üniversitelilere yönelik girişimcilik kursları ve engelliler için kurslarımız yıl içinde devam edecek. Havaların düzelmesiyle de Cumhuriyet Meydanına koyacağımız karavan ile iş arayanlara yardımcı olacağız.” dedi.

İşkur Balıkesir İl Müdürü Nazım Balcı’da Bandırma’daki İşkur faaliyetlerini çok başarılı bulduğunu ifade ederek “Bandırma sanayi bölgesi olması sebebiyle Balıkesir için büyük önem arz ediyor. Başarı birlikte çalışmalar ile geldi. Bu konuda bize son zamanlarda büyük destek veren Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesine teşekkür ediyorum. Balıkesir bölgemizdeki faaliyetlerimizi 5 kat arttırdık. Yılda 9 bin firmayı ziyaret ettik. 12 bin kişiyi işe yerleştirdik. 2 bin 600 kişiye eğitim verdik“ dedi.

Konuşmaların ardından Bandırma’da İşkur ile beraber çalışma yaparak istihdam yaratan firmalara plaketleri verildi.

Kaynak: İHA